Filmbedrijf Filmbedrijf Filmbedrijf Filmbedrijf Filmbedrijf Filmbedrijf Filmbedrijf Filmbedrijf Filmbedrijf Filmbedrijf

Het Filmbedrijf

Een video die leidt tot de gewenste impact wordt niet zomaar gemaakt. Er is natuurlijk geen compleet elftal van scenarioschrijvers, hordes cameramannen en regisseurs voor nodig om de gewenste impact te bereiken. Een aantal mensen die weten waar ze het over hebben, dat is voldoende. Deze mensen heeft Het Filmbedrijf in dienst. Door de gevarieerde achtergrond van onze mensen weten we het hele spectrum van videoproductie te beslaan. Van idee tot video, we hebben het allemaal in huis (of beter gezegd: in studio).

Elke doelgroep is anders en heeft daardoor een andere kijk op een boodschap. Om ervoor te zorgen dat mensen een boodschap herkennen en onthouden moet de boodschap op de doelgroep worden afgestemd. Door dit soort zaken goed in kaart te brengen creëren wij videoproducties die de ontvanger raakt.

 

Gevestigd in Lelystad, uitkijkend over het IJsselmeer creëert Het Filmbedrijf creatieve concepten voor uiteenlopende soorten videoproducties. Het Filmbedrijf produceert met name commercials, bedrijfspresentaties, voorlichtingsfilms, speelfilms en video’s die ingezet worden tijdens evenementen. De video’s worden geschoten op HD en kunnen, indien nodig, ter plaatse worden gemonteerd.